Χοιρινό

Κατηγορία Χοιρινό

Το πιο άπαχο μέρος του ζώου.

Από το κρέας του βγαίνουν και τα σνίτσελ.

Προτείνεται για κατσαρόλα ή φούρνο.

Κατηγορία Χοιρινό

Οι μετρ της μαγειρικής, κάνουν το κρέας του να είναι ένα από γευστικότερα φαγητά.

Προτείνεται στον φούρνο με μέλι και πορτοκάλι και στη γάστρα.

Κατηγορία Χοιρινό

Υπάρχει η κόντρα που είναι άπαχη και το παϊδι που είναι ελάχιστα πιο λιπαρή.

Προτείνεται για σχάρα ή φούρνο.

Κατηγορία Χοιρινό

Πιο λιπαρή μπριζόλα από την κόντρα αλλά το κρέας είναι συνήθως πιο τρυφερό.

Προτείνεται για σχάρα, βραστό με σέλινο και τον φούρνο.

Κατηγορία Χοιρινό

Το πλέον μαλακό και άπαχο κομμάτι του χοιρινού.

Ιδανικό για όλες τις χρήσεις!