Χοιρινό
Κατηγορία
Χοιρινό
Το πιο άπαχο μέρος του ζώου.
Από το κρέας του βγαίνουν και τα σνίτσελ.
Προτείνεται για κατσαρόλα ή φούρνο.
Κατηγορία
Χοιρινό
Οι μετρ της μαγειρικής, κάνουν το κρέας του να είναι ένα από γευστικότερα φαγητά.
Προτείνεται στον φούρνο με μέλι και πορτοκάλι και στη γάστρα.
Κατηγορία
Χοιρινό
Υπάρχει η κόντρα που είναι άπαχη και το παϊδι που είναι ελάχιστα πιο λιπαρή.
Προτείνεται για σχάρα ή φούρνο.
Κατηγορία
Χοιρινό
Πιο λιπαρή μπριζόλα από την κόντρα αλλά το κρέας είναι συνήθως πιο τρυφερό.
Προτείνεται για σχάρα, βραστό με σέλινο και τον φούρνο.